Onze filosofie

Niet achter een ondernemer staan, maar ernaast. Bij CBM Accountants hechten we sterk aan die persoonlijke benadering. Wij werken op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Onze aanpak is nuchter, onze adviezen praktisch en down to earth. Als een hecht team gaan we samen met u de regels te lijf en zorgen we voor een optimale bedrijfsvoering. En daar plukt u als ondernemer de vruchten van!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat komt er allemaal op u af als ondernemer? Omzetbewaking, belastingaangiften, administratie, salarisverwerking, op- en uitbouwen klantenkring, personeel & organisatie, juridische kwesties, periodieke rapportages, jaarrekening, pensioenregelingen, subsidieaanvragen, ondernemingsplan, automatisering, fusie & overname, bedrijfsopvolging, financiële planning …

Als ondernemer heeft u het ontzettend druk. Prioriteiten stellen is knap ingewikkeld. Helaas heeft u meestal niet de tijd om iets rustig te overdenken. Wij kennen dit uit ervaring want ook wij zijn ondernemer. Maar net als u blijven we ons aangetrokken voelen door die ongrijpbare factoren die ondernemen zo aantrekkelijk maken. Het avontuur, de diversiteit, het eigen baas zijn, het ‘bouwen’…

Wij geven praktische ondersteuning. Verwacht van ons dan ook geen dikke rapporten, die u ongelezen laat verdwijnen in de onderste bureaulade. Onze adviezen zijn direct toepasbaar. Als het moet zijn we opbouwend kritisch. Nuchter, integer en betrokken.

Gewoon goed geregeld!

Vaste contactpersoon

Persoonlijke aandacht vinden wij de belangrijkste pijler onder een langdurige vertrouwensrelatie. Dan pas kan advies ook echt ‘op maat’ worden gesneden. Daarom krijgt u bij ons altijd een vaste contactpersoon toegewezen. Iemand die weet heeft van uw onderneming, uw branche en uw toekomstplannen. Iemand op wie u kunt bouwen, ook als het even wat minder gaat. Samen creëren we rust en overzicht, zodat u onderneemt met vertrouwen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CBM Accountants
bezoekadres

De Stuwdam 31
3815 KM Amersfoort

033-253 68 46
info@cbmaccountants.nl

postadres

Postbus 104
3870 CC Hoevelaken